Eerlijkheid en het belang van de beste oplossing

De Search & Co Groep heeft persoonlijke en zakelijke integriteit - of simpel gezegd: eerlijkheid - hoog in het vaandel staan.


Dit uit zich onder meer in een open en transparante communicatie met opdrachtgevers en kandidaten. De Search & Co Groep laat opdrachtgevers bij voorbeeld al binnen enkele werkdagen weten of er gerede kans bestaat dat onze activiteiten geschikte kandidaten opleveren.

Kunnen we niet snel een aantal goede kandidaten vinden, dan adviseren wij de opdrachtgever desgewenst bij het inzetten van andere kanalen om aan de juiste mensen te komen.


De beste oplossing
Voor ons is immers belangrijk om zo snel mogelijk de beste oplossing te vinden voor de - vaak acute - capaciteitsproblemen van onze opdrachtgevers. Belangrijker dan scoren op de korte termijn is voor ons de relatie met onze opdrachtgevers op de lange termijn.

Onze deta- en uitzendmedewerkers worden beloond conform de CAO voor Uitzendkrachten. De verloning gebeurt volgens de NEN-norm 4400-1. Dit garandeert u als opdrachtgever dat wij belastingen en sociale premies tijdig en volledig afdragen.