Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Communicatie & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

commercieel projectleider communicatie vacature commercieel projectleider communicatie

randstad

Voor een snelgroeiend bureau dat adviseert in verschillende communicatiekwesties, vooral rond ict-veranderingen, zoekt Communicatie & Co een projectleider met een goede neus voor commerciële kansen. De projectleider communicatie is verantwoordelijk voor de tijdige en adequate uitvoering van projecten bij en voor klanten. Hij of zij verbindt de belanghebbenden en overtuigt hen. Stuurt projecten aan en faciliteert de deelnemers. Boekt resultaten. Heeft daarbij een goede neus voor upselling en cross-selling kansen bij de opdrachtgever. Beschrijft projecten helder en concreet, wat de aanpak is en wanneer de resultaten mogen worden verwacht. Gezocht wordt een communicatie-specialist die overtuigend en enthousiast is. Circa vijf jaar ervaring in een vergelijkbare omgeving. Iemand die anderen direct het vertrouwen geeft dat het project bij hem of haar in goede handen is. Uitstekende beheersing van het Engels en Nederlands en een goed oog voor beeld en design. Zelfstandig en bevlogen. Breed ontwikkeld en gek op trends in innovatie, tech en de digitale wereld. Maatschappelijk betrokken. Geboden wordt een baan op basis van detachering. In eerste instantie voor twee dagen per week, met zicht op uitbreiding van de werkzaamheden naar meer dagen per week. Marktconform salaris, geen freelancers.

projectleider communicatie gemeente vacature projectleider communicatie gemeente

den bosch

Voor een grotere gemeente in de regio Den Bosch zoekt Communicatie & Co een projectleider met hands-on mentaliteit. Hij of zij gaat werken in een organisatie met als doel werkgevers en werknemers bijeen te brengen. De projectleider coördineert de uitvoering van het plan dat is opgesteld voor de website en sociale media van de organisatie. Houdt landelijke en regionale ontwikkelingen op het gebied van werkbedrijven in het oo. Onderhoudt de contacten met projectleiders van andere werkbedrijven en partners. Stimuleert dat activiteiten onderling worden afgestemd en elkaar zo versterken. Coördineert de promotie van een nieuw portal voor matching van vacatures en kandidaten. Bewaakt het budget, stuurt externe leveranciers aan en garandeert de geleverde kwaliteit. Geeft leiding aan deelprojecten ter ondersteuning van de coördinator, onder meer de implementatie van een matching-app. Gezocht wordt een zeer zelfstandig werkende projectleider die in staat is een complex positioneringstraject te begeleiden met twintig in- en externe partners. Hij of zij is in staat belangen af te wegen en overeenstemming te bereiken. Ruime ervaring in projectmanagement (meer dan 5 jaar) in de communicatie is een must, evenals ervaring in veranderingstrajecten. Geschikte kandidaten zijn in staat strategische keuzes te maken in overleg met partners en management. Minimaal hbo-niveau, bij voorkeur communicatie en/of marketing. Idealiter heeft de kandidaat ervaring in de SW-sector. Kennis van en ervaring met sociale media, internet en apps. Goed inzicht in de toepassingsmogelijkheden. Hij of zij is in staat een site te onderhouden en te zorgen voor relevante content. Politiek dier en uitstekende sociale vaardigheden. Goede antenne voor uiteenlopende belangen. De ideale kandidaat is een uitstekende gesprekspartner op alle niveaus. Flexibele instelling en bereid buiten kantooruren deel te nemen aan overleggen. De kandidaat is bij voorkeur woonachtig in de regio. Geboden wordt een parttime baan op basis van detachering. 16 uur per week per medio april 2017 voor een periode van een half jaar. Mogelijk verlenging tot maximaal twee jaar. Salaris en voorwaarden conform de cao. Een freelance overeenkomst behoort niet tot de mogelijkheden.

communication business partner vacature communication business partner

amsterdam

For the European operations of a global leader in building materials Communicatie & Co is searching for a new communication business partner 'heavy side'. This side of the company specializes in professional materials like asphalt, cement, concrete and aggregates. It does so with approximately 30 local companies, spread across Europe. The new business partner will be responsible for all internal and external communications of this leading company. Ensures alignment and localisation of content where relevant, leveraging comms teams. He or she will work with the overall communications director and delivers on requirements of local companies. Internal and external communications. Pioneering and new position within a fast growing company. The new business partner will create brand awareness, takes leadership in European communications, pushes content for wider distribution, ensures the consistent creation of high quality content, supports a community of local communications representatives and provides access to tools and templates for regional use. Identifies coaching needs and creates plans to grow local capabilities. Succesfull candidates are experienced communication professionals (internal and external) and are stars in establishing and maintaining personal relationships with international collegues. They love to travel between European offices, invest in people and are keen on 1-on-1 communication. The ideal candidate is a networker who is curious and keeps asking questions. Experience in brand building and external communications in general is a must to do the job. Previous experience in informing investors and other stakeholders is a key need. The ideal candidate is flexible, focusses on synergy and is a (near) English native speaker. Offered is a (more than) fulltime job with frequent travel requirements. Leading company with over 30.000 employees worldwide. Excellent compensation and benefits.