Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Communicatie & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

communication business partner vacature communication business partner

amsterdam

For the European operations of a global leader in building materials Communicatie & Co is searching for a new communication business partner 'heavy side'. This side of the company specializes in professional materials like asphalt, cement, concrete and aggregates. It does so with approximately 30 local companies, spread across Europe. The new business partner will be responsible for all internal and external communications of this leading company. Ensures alignment and localisation of content where relevant, leveraging comms teams. He or she will work with the overall communications director and delivers on requirements of local companies. Internal and external communications. Pioneering and new position within a fast growing company. The new business partner will create brand awareness, takes leadership in European communications, pushes content for wider distribution, ensures the consistent creation of high quality content, supports a community of local communications representatives and provides access to tools and templates for regional use. Identifies coaching needs and creates plans to grow local capabilities. Succesfull candidates are experienced communication professionals (internal and external) and are stars in establishing and maintaining personal relationships with international collegues. They love to travel between European offices, invest in people and are keen on 1-on-1 communication. The ideal candidate is a networker who is curious and keeps asking questions. Experience in brand building and external communications in general is a must to do the job. Previous experience in informing investors and other stakeholders is a key need. The ideal candidate is flexible, focusses on synergy and is a (near) English native speaker. Offered is a (more than) fulltime job with frequent travel requirements. Leading company with over 30.000 employees worldwide. Excellent compensation and benefits.

senior adviseur online communicatie vacature senior adviseur online communicatie

regio amsterdam/rotterdam

Voor een onderwijsinstelling zoekt Communicatie & Co MET SPOED een senior adviseur online communicatie. De adviseur krijgt daar als belangrijkste taak het vernieuwen van de digitale communicatie met universitaire doelgroepen met als doel de werving van studenten te verbeteren, de vindbaarheid van wetenschappers te vergroten en de dialoog met studenten en medewerkers te optimaliseren. De nu ingezette kanalen acht men onvoldoende in staat een relevante en doelgerichte interactie aan te gaan met de doelgroepen. Het beleid voor deze verandering is inmiddels vastgesteld, de adviseur vult dit in met projecten en activiteiten. De uitvoering raakt vrijwel alle vormen van communicatie en online dienstverlening en heeft invloed op de herinrichting van bestaande processen en afspraken. Concreet adviseert hij of zij over online toepassingen en het bevorderen van het gebruik ervan, het analyseren en rapporteren over de effectiviteit van toepassingen, het beantwoorden van vragen op het gebied van gebruiksanalyse door de redactie, het inrichten van ondersteunende tooling, het participeren in projecten als expert in online toepassingen, het onderzoeken van nieuwe toepassingen als social media, video en blogs en het zorgdragen voor afstemming met andere uitingen. Belangrijk is ook dat de adviseur proactief voorstellen doet ter verbetering van de online toepassingen. Gezocht wordt een adviseur met een uitstekende kennis op het terrein van communicatie, ict en webtoepassingen. Kennis van en ervaring met Google Analytics, SEO, social media en mobiele apps. Kennis van veranderprocessen en de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Geschikte kandidaten zijn bovendien vaardig in het omgaan met vakspecialisten en professionals. Kunnen goed overweg met een cms, bij voorkeur Tridion. Kenmerken zich door een brede oriëntatie op het werkveld en beschikken over uitstekende adviesvaardigheden. Ervaring binnen een grote overheidsorganisatie is een pre. Geboden wordt per direct een uitzendbaan voor 32 uur per week tot eind augustus 2017. Salaris conform de cao, maximaal 5000 euro per maand fulltime (o.b.v. 40 uur per week). Freelance deze keer helaas niet mogelijk.

marketing & communicatie specialist hotelketen vacature marketing & communicatie specialist hotelketen

regio amsterdam/rotterdam

Namens het hoofdkantoor van de NH Hotel Group - 400 hotels in 29 landen in Europa, Amerika en Afrika - zoekt Communicatie & Co een ondernemende specialist op het terrein van marketing en communicatie. De specialist legt zich toe op de positionering en marketing van het trendy nhow Rotterdam designhotel. Heeft een cruciale rol in het ontwikkelen van pr-activiteiten en lokale samenwerkingen met als doel de (free) publicity rond het hotel te maximaliseren, zowel in de nationale pers als in de internationale pers. Bovendien krijgt de specialist een strategische rol in de marketing-activiteiten voor de nieuwe nhow-hotels in Amsterdam en Londen, beide openend in het voorjaar van 2019. Hoewel de functie in het begin vooral gericht zal zijn op activiteiten rond Rotterdam, wordt de focus na verloop van tijd breder met geplande vestigingen in de Benelux, het VK, Frankrijk en Afrika. De specialist plant en coördineert de uitvoering van gezamenlijke promoties, pr-activiteiten, marketing & communicatie-plannen. Ontwikkelt alle materialen (brochures, huisstijl, hotel items). Schrijft en verstuurt persberichten, creëert online presence en buzz, maximaliseert media-aandacht en oefent een positieve invloed uit op de publieke opinie. Circa helft van de tijd in Rotterdam, andere helft op het hoofdkantoor in Hoofddorp. Gevraagd wordt een marketing & communicatie specialist op hbo- of wo-niveau met zo'n vier jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen het hotelwezen en/of hospitality. Creatief, met focus op resultaten. Hands-on en goed georganiseerd. Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden - een gepassioneerd netwerker. Een teamspeler die goed thuis is in de traditionele en sociale media. Ervaring met het organiseren van events, het creëren van buzz en het uitvoeren van verrassende pr-activiteiten. Geboden wordt een groeifunctie binnen een internationale hotelketen met eerste klas locaties. Startsalaris maximaal 3000 euro bruto, fulltime. Uitstekende mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en een internationale carrière, zoals ook blijkt uit de functiebeschrijving. Eindejaarsbonus, eigen universiteit, speciale kortingen voor vrienden en familie.