Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Communicatie & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

tijdelijke adviseur communicatie gemeente hilversum vacature tijdelijke adviseur communicatie gemeente hilversum

hilversum

Voor de Gemeente Hilversum zoekt Communicatie & Co een adviseur communicatie met ruime ervaring in de publieksgerichte communicatie binnen gemeentes. De adviseur start op een implementatieprogramma voor de omgevingswet. De werkzaamheden zijn zowel strategisch als operationeel van aard. Gezocht wordt een adviseur met ten minste tien jaar ervaring als communicatie-adviseur, liefst gecombineerd bij de overheid en in het bedrijfsleven. Opleiding op hbo-niveau en een duidelijke achtergrond in publieksgerichte communicatie. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die eerder hebben gewerkt met de omgevingswet. Geboden wordt een parttime baan op basis van detachering. Periode vanaf 15 juli tot einde jaar. 20 uur per week, later in het project kan het aantal uren per week worden teruggeschroefd. Salaris conform cao.

projectleider communicatie vacature projectleider communicatie

randstad

Voor een snelgroeiend bureau dat adviseert in verschillende communicatiekwesties zoekt Communicatie & Co een projectleider met een goede neus voor commerciƫle kansen. De projectleider communicatie is verantwoordelijk voor de tijdige en adequate uitvoering van projecten bij en voor klanten. Hij of zij verbindt de belanghebbenden en overtuigt hen. Stuurt projecten aan en faciliteert de deelnemers. Boekt resultaten. Heeft daarbij een goede neus voor upselling en cross-selling kansen bij de opdrachtgever. Beschrijft projecten helder en concreet, wat de aanpak is en wanneer de resultaten mogen worden verwacht. Gezocht wordt een communicatie-specialist die overtuigend en enthousiast is. Circa vijf jaar ervaring in een vergelijkbare omgeving. Iemand die anderen direct het vertrouwen geeft dat het project bij hem of haar in goede handen is. Uitstekende beheersing van het Engels en Nederlands en een goed oog voor beeld en design. Zelfstandig en bevlogen. Breed ontwikkeld en gek op trends in innovatie, tech en de digitale wereld. Maatschappelijk betrokken. Geboden wordt een vaste baan voor 40 uur in de week. Salaris maximaal 4000 euro bruto per maand.