Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Communicatie & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

marcom specialist nh collection vacature marcom specialist nh collection

regio amsterdam

Namens NH Hotel Group zoekt Communicatie & Co een marketing en communicatie specialist. De specialist wordt ingezet op het high-end label NH Collection. Ontwikkelt hiervoor een marketing & communicatieplan en voert dit uit in samenwerking met hoteldirecteuren en de senior manager hotel marketing & brand. Zet plannen op voor nieuw te openen hotels om deze goed op de kaart te zetten. Coördineert pr-campagnes, stunts, initiatieven en evenementen om de zichtbaarheid te vergroten en het merk te promoten - met als ultiem doel de omzet te stimuleren. Hij of zij bouwt en onderhoudt samenwerkingen en ontwikkelt gezamenlijke acties met partners. Ontwikkelt en produceert alle branded materialen voor NH Collection (brochures, briefpapier, hotel items etc.), conform de wereldwijde standaarden. Bewaakt de tone of voice en look & feel. Stemt de activiteiten af met het HQ Brand Strategy Team. Hij of zij treedt op ook als verbindend element tussen de hotels en afdelingen van het hoofdkantoor. Gezocht wordt een ambitieuze marcom-specialist op hbo- of universitair niveau. Circa vier jaar ervaring, bij voorkeur in de high-end hotelmarkt of een ander high-end marktsegment. Creatief, gefocust, praktisch ingesteld en goed georganiseerd. In staat prioriteiten te stellen, pijnpunten te identificeren en deze op te lossen. Altijd met het oog op de commerciële resultaten. Hij of zij dient in staat te zijn goede relaties op te bouwen en te onderhouden. Weet operationele behoeftes om te zetten in strategische initiatieven. Uitstekend in Nederlands én Engels, in woord en geschrift. Netwerker, teamplayer met een duidelijke affiniteit met hospitality. Geboden wordt een fulltime baan. In eerste instantie tijdelijk contract, met uitzicht op een vaste baan. Salarisindicatie maximaal 3.000 euro bruto. Uitstekende (internationale) carrièremogelijkheden en dito opleidingsmogelijkheden. Goede secundaire voorwaarden.

projectleider communicatie vacature projectleider communicatie

randstad

Voor een snelgroeiend bureau dat adviseert in verschillende communicatiekwesties zoekt Communicatie & Co een projectleider met een goede neus voor commerciële kansen. De projectleider communicatie is verantwoordelijk voor de tijdige en adequate uitvoering van projecten bij en voor klanten. Hij of zij verbindt de belanghebbenden en overtuigt hen. Stuurt projecten aan en faciliteert de deelnemers. Boekt resultaten. Heeft daarbij een goede neus voor upselling en cross-selling kansen bij de opdrachtgever. Beschrijft projecten helder en concreet, wat de aanpak is en wanneer de resultaten mogen worden verwacht. Gezocht wordt een communicatie-specialist die overtuigend en enthousiast is. Circa vijf jaar ervaring in een vergelijkbare omgeving. Iemand die anderen direct het vertrouwen geeft dat het project bij hem of haar in goede handen is. Uitstekende beheersing van het Engels en Nederlands en een goed oog voor beeld en design. Zelfstandig en bevlogen. Breed ontwikkeld en gek op trends in innovatie, tech en de digitale wereld. Maatschappelijk betrokken. Geboden wordt een vaste baan voor 40 uur in de week. Salaris maximaal 4000 euro bruto per maand.