Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Communicatie & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

senior adviseur communicatie ns vacature senior adviseur communicatie ns

utrecht

Voor het meest gezichtsbepalende onderdeel van de NS, verantwoordelijk voor het treinvervoer op het Nederlandse net, zoekt Communicatie & Co een senior adviseur communicatie. De adviseur start binnen het adviesteam met 15 collega's. Doelstelling is om de business targets van de NS te versnellen door de inzet van inspirerende en effectie communicatie en conversatie. Het beïnvloeden van de beeldvorming, het mobiliseren van de publieke opinie en de verantwoordelijkheid voor het merk NS. De afdeling voert de centrale regie op in- en externe communicatie. Treedt op als 'partner in business' voor het lijnmanagement. De gezochte senior adviseur adviseert het management en de directie gevraagd en ongevraagd over complexe en urgente vraagstukken en thema's, met name gericht op het terrein van interne communicatie. Brengt hierbij de externe impact op de reputatie goed in beeld. Analyseert vragen uit de business en stemt behoeftes af met de opdrachtgever. Voert centraal de regie op de communicatie. Vertaalt met collega-adviseurs en medewerkers van content & creatie de gekozen strategie naar de tactische inzet van middelen. Werkt nauw samen met de woordvoerders. Gezocht wordt een uitstekende gesprekspartner op communicatie- en organisatiegebied. Met een gedegen en actuele vakinhoudelijke kennis van alle communicatie-modaliteiten. In staat om verbinding te leggen tussen de verschillende disciplines. Strategisch en analytisch sterk. Goed ontwikkeld gevoel voor context en omgeving. Kennis van interventie- en interactie-methodes. En in staat deze in de praktijk toe te passen. WO-niveau met ten minste acht jaar ervaring als adviseur interne communicatie. Uitstekende beheersing van verschillende adviesstijlen. Perfect in de Nederlandse taal. Geboden wordt een fulltime (36 uur per week) tijdelijke functie op basis van detachering - freelance helaas op verzoek van de NS niet mogelijk. Starten medio december tot 1 mei 2018. Salaris conform cao.

communicatie business partner vacature communicatie business partner

midden-nederland

Namens een grote en landelijk werkende zorgverlener zoekt Communicatie & Co een business partner communicatie. De nieuwe business partner krijgt een spilfunctie binnen het cluster zorg en wonen. Krijgt daar een uitgebreid palet aan activiteiten voor de kiezen, zowel extern als intern. Ondersteunt de overgang naar zelforganisatie, weet in geval van crisis de publieke opinie positief te beïnvloeden, en zet nieuwe online kanalen op om te communiceren met verschillende stakeholders. Bouwt zelfstandig communicatieprocessen op die bijdragen aan het succes en de uitbreiding van het bedrijf. De zorgverlener zoekt een commercieel ingestelde medior of senior met ten minste aantoonbare ervaring in online en crisiscommunicatie. Sterke affiniteit plus kennis en ervaring in marketing is een belangrijke pre. Een echte business partner voor het lijnmanagement: hands-on manager die met vernieuwing actief wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de onderneming. Doener met goede ideeën en de kracht om deze over te brengen. Liefde voor muziek is ook erg belangrijk i.v.m. de doelgroep. Geboden wordt een fulltime baan op niveau binnen een grote en complexe organisatie. Concurrerende arbeidsvoorwaarden. Jaarcontract met uitzicht op een vast contract.