Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Communicatie & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

strategisch adviseur communicatie waternet vacature strategisch adviseur communicatie waternet

amsterdam

Namens Waternet zoekt Communicatie & Co een strategisch communicatie-adviseur. De adviseur wordt ingezet op het programma Waterbewust van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Dit bestaat uit meerdere onderdelen zoals cultuur & recreatie, klimaatadaptatie, politieke relevantie, jongeren en draagvlakverbreding. Het programma heeft tot doel om het waterbewustzijn te verhogen bij de bewoners van het gebied en het werk van het waterschap bekender te maken. Ook wordt de adviseur ingezet in het kader van de waterschapsverkiezingen van 2019. Hij of zij coördineert de communicatie van de verschillende onderdelen in het programma, in nauwe samenspraak met een adviseur/woordvoerder van het waterschap, de trekkers van de diverse onderdelen en de projectleider voor de verkiezingen. Levert ideeën en content voor de online kanalen van het wwaterschap (site, social media). Zorgt voor verbinding tussen de onderdelen. En organiseert de verslaglegging voor het bestuur. Gevraagd wordt een adviseur met ten minste een afgeronde hbo-opleiding communicatie en tien jaar relevante werkervaring, liefst in een politiek-bestuurlijke omgeving (overheid, semi-overheid). Hij of zij beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en een forse dosis overtuigingskracht. Praktische instelling. Accuraat, snel schakelend en initiatiefrijk. De ideale kandidaat is uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op communicatie-gebied en loopt hierin vooruit. Goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en politieke gevoeligheden. Geboden wordt een fulltime tijdelijke baan voor de periode van een jaar. Optie op verlenging. Salaris conform cao. Sollicitatiegesprekken staan gepland voor de week van 26 maart 2018.

eigenwijze communicatie-adviseur vacature eigenwijze communicatie-adviseur

utrecht

Namens een onderneming die - veelal omvangrijke organisaties - coacht en begeleidt bij het zelf terugdringen van verzuim en het ontwikkelen van integraal gezondheidsbeleid, zoekt Communicatie & Co een communicatie-adviseur die van aanpakken weet en lichtelijk eigenwijs is. Sinds een jaar opereert deze organisatie zelfstandig binnen de holding HumanTotalCare (waaronder nog een aantal merken vallen). Het merk heeft daardoor een scherpere positionering gekregen en nu moet deze worden doorvertaald naar concepten en communicatiemiddelen. De adviseur wordt verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie. Adviseert en faciliteert. Organisatiebreed, maar ook in specifieke projecten en campagnes. Hij of zij stelt een marketing-communicatieplan op en voert dit uit. Adviseert collega's en teams op het gebied van communicatie, ontwikkelt materialen om het bedrijf als kennisorganisatie te profileren, bedenkt campagnes en voert deze uit. Stelt briefings en planningen op voor leveranciers en bewaakt planning en budget. De adviseur werkt zelfstandig als enige communicatie-deskundige binnen de organisatie, maar werkt binnen de holding samen met circa 15 marketing-communicatie collega’s. Gezocht wordt een communicatie-adviseur met uitstekende adviesvaardigheden. Hij of zij weet te overtuigen op basis van argumenten. Kan omgaan met een verbaal sterke directie, die snel acteert en niveau verwacht. Geschikte kandidaten zijn energiek en sterk in projectmanagement. Hebben ervaring met arbeidsmarktcommunicatie en in een commercieel gedreven omgeving, bij voorbeeld binnen een grote uitzendorganisatie. Minimaal vijf jaar in een vergelijkbare positie. Zijn generalist en resultaatgericht. Geboden wordt een fulltime baan. Tijdelijk contract, bij gebleken geschiktheid om te zetten in een vast dienstverband.