Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij creatieven.com. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

store designer restaurantketen vacature store designer restaurantketen

't gooi

Namens een grote keten van restaurants zoekt creatieven.com een store designer. De keten staat voor een grote vernieuwingsslag en kan daarbij ondersteuning gebruiken. De designer richt nieuwe locaties in op basis van bestaande concepten. Hij of zij wordt daarbij verantwoordelijk voor de projectcoördinatie en bewaakt de visuele en technische kwaliteit. Zorgt dat de inrichting binnen de begroting blijft en op tijd wordt opgeleverd. De designer stemt operationele, commerciële en ergonomische aspecten op elkaar af. Signaleert verbeterpunten en deelt deze met collegae. Hij of zij onderhoudt een netwerk van toeleveranciers en andere belanghebbenden (onder meer franchisers, gemeenten en bureaus). Gevraagd wordt een creatieve designer met een afgeronde opleiding kunstacademie (interieurarchitectuur). Uitstekende kennis van Autocad. Ten minste drie tot vijf jaar ervaring in design voor retail en/of horeca, liever meer. Uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels, in woord en geschrift. Geschikte kandidaten zijn in staat modulair te ontwerpen en hebben een scherp oog voor budget. Geboden wordt een fulltime baan (40 uur) binnen een grote en snelgroeiende keten van restaurants. Contract op basis van detachering. Project tot eind van de zomer, mogelijk langer.

conceptueel (online) designer vacature conceptueel (online) designer

regio amsterdam

Voor een middelgroot communicatiebureau met een sterke nadruk op visuele communicatie, zoekt creatieven.com een conceptueel designer met de nadruk op online design. De designer wordt ingezet op talloze projecten voor aansprekende klanten, waaronder veel A-merken. Wisselende account teams. Het meeste werk is gericht op (online) branding en design. De designer leeft zich in in de klant en komt met goed doordachte ontwerpen. Weet een merk gestalte te geven. Niet te braaf, maar het resultaat moet wel passen bij het merk. Wel anders kunnen en willen denken. Gezocht wordt een designer met een goed portfolio in online design en branding. Liefst ook met een flinke component vrij werk. Kenmerk van geschikte kandidaten is het goed doordacht zijn van ontwerpen, inclusief motivatie. Merkbouwers die buiten de gebaande paden durven treden. Liefst geen achtergrond in de reclame. Eigenschappen: ondernemend, allround, aanpakker. Geboden wordt een fulltime baan met uitzicht op een vast contract. Salaris marktconform. Middelgroot succesvol bureau met aansprekende A-merken als klant.

creative director visueel bureau vacature creative director visueel bureau

hartje amsterdam

Voor een middelgroot communicatiebureau zoekt creatieven.com een ondernemende creative director. Het bureau onderscheidt zich door een sterke nadruk op visuele communicatie. Ontwikkelen voor aansprekende opdrachtgevers concepten onafhankelijk van middelen. Pakken branding liefst in de breedte aan. Het bureau presenteert graag meerdere concepten zodat een klant een basis kan kiezen die wordt uitgewerkt. De gezochte creative director wordt onderdeel van het management team. Hij of zij stuurt het creatieve team aan met charisma. Stuurt de ontwikkeling van concepten en draagt zelf bij met vernieuwende en aansprekende ideeën. Presenteert de concepten met flair aan (potentiële) opdrachtgevers. Schroomt daarbij niet de waarheid te vertellen. Luistert naar wensen van klanten en weet de ideeën vervolgens te verbeteren en uit te bouwen. Weet als gesprekspartner op niveau de klant hierin mee te krijgen. Gezocht wordt een ervaren creative director of een stevige art director met leidinggevende ervaring. Breed inzetbaar met uitstekende presentatievaardigheden. Commercieel denkend en ondernemend ingesteld. Strategisch en conceptueel sterk, echter zonder sterallures. Authentiek en eerlijk. Breed portfolio en bewezen track record. Hoge toegevoegde waarde. Slim en gesprekspartner op niveau. Geboden wordt een dienstverband met uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een succesvol bureau met aansprekende klanten. Veel A-merken. 32 uur per week.

senior visueel ontwerper 3d-studio vacature senior visueel ontwerper 3d-studio

amsterdam

Voor een full service studio in het hart van Amsterdam zoekt creatieven.com een senior visueel ontwerper met aantoonbare ervaring in ruimtelijke interactieve projecten. De projecten van de studio lopen sterk uiteen en vergen ieder een eigen aanpak. Verslavende games, overzichtelijke verdiepingsschermen, kinect installaties, grafische wanden, en zo voorts. De ontwerper ontwikkelt en bewaakt het visueel ontwerp van de ruimtelijke en interactieve installaties. Weet deze snel en efficiënt te ontwerpen, waarbij de werkzaamheden uiteenlopen van high level design tot dtp-werkzaamheden. Gezocht wordt een ontwerper met ervaring in dergelijke projecten. Een aardig persoon die graag met anderen werkt. Creatief in het bedenken en precies in het uitvoeren. Hij of zij is in staat complexe materie begrijpelijk te maken. Iteratief te ontwerpen als lid van een scrum-team. Is goed bestand tegen de hectiek van een klein creatief bedrijf. Is geïnteresseerd in cultuur en musea en bereid om regelmatig op lokatie in het buitenland eigen werk te presenteren. Minimaal hbo-niveau en 5 jaar ervaring in het visueel ontwerpen van interactieve toepassingen. Zonder concrete voorbeelden van dergelijk werk in het eigen portfolio heeft het geen zin te reageren op deze vacature. De voorkeur gaat uit naar iemand met een divers en relevant portfolio met ritme, animatie en beweging. Photoshop, Illustrator, Indesign. Ervaring met scrum en agile is een pre. Geboden wordt een fulltime baan, in eerste instantie op basis van een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. Starten liefst per direct. Fijne werkplek in een klein en informeel team met goede secundaire voorwaarden.

ux designer 3d-studio vacature ux designer 3d-studio

amsterdam

Voor een full service studio in het hart van Amsterdam zoekt creatieven.com een ux-designer met ervaring in ruimtelijke installaties. De projecten van de studio lopen sterk uiteen en vergen ieder een eigen aanpak. Verslavende games, overzichtelijke verdiepingsschermen, kinect installaties, grafische wanden, en zo voorts. De designer onwikkelt het ontwerp van de bezoekerservaring en bewaakt dit ontwerp gedurende het gehele proces. Gezocht wordt een ux-designer met zo'n drie jaar ervaring in het ontwerpen van interactieve toepassingen. Deze ervaring blijkt duidelijk uit het portfolio. Ook bewijst dit portfolio dat hij of zij beschikt over excellente ontwerpvaardigheden en in staat is complexe materie begrijpelijk te maken. Ervaring met scrum/agile is een pre. Geschikte kandidaten houden van de hectiek van een klein bureau en zijn geïnteresseerd in cultuur en musea. Geboden wordt een fulltime baan (minstens 32 uur), in eerste instantie op basis van een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. Starten liefst per direct. Fijne werkplek in een klein en informeel team met goede voorwaarden.

(online) graphic designer modemerk vacature (online) graphic designer modemerk

amsterdam

Namens Expresso Fashion, een trendy modemerk met duurzame kleding, gericht op vrouwen, zoekt creatieven.com in samenwerking met DesignConnector een (online) graphic designer modemerk. De designer voert visuele concepten uit per collectiethema, passend binnen de merkpositionering. De (online) concepten worden toegepast op meerdere communicatie-uitingen, zoals de webshop, nieuwsbrieven en social media. Hij of zij volgt de ontwikkelingen in het vakgebied (beeldtaal, vormgeving, fotografen, modellen) bij concurrenten en in de doelgroep. Gezocht wordt een creatieve designer op ten minste hbo-niveau met het liefst een aantal jaar ervaring in een retail-, of een fashion-organisatie. Uiteraard beheerst hij of zij alle relevante software uitmuntend. Geschikte kandidaten hebben uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, een hoog abstractieniveau en beschikken over creativiteit, humor en enthousiasme. Zijn flexibel zonder negen-tot-vijf-mentaliteit. Geboden wordt een fulltime (32 uur is bespreekbaar) baan binnen een groot en zeer succesvol modemerk met eigen winkels. Dynamische omgeving in de modewereld. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.