Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij creatieven.com. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

creative business developer vacature creative business developer

hartje amsterdam

Namens een snelgroeiend en spraakmakend strategie- en designbureau zoekt creatieven.com in samenwerking met DesignConnector een creative business developer. Het bureau legt het zwaartepunt op brand strategy en interior branding voor grote projecten. Heeft een aantal spraakmakende projecten afgerond en wil op basis van haar track record verder groeien. De business developer is een kei in consultative selling en gaat trajecten in met een lead time van een halfjaar of langer. Weet op basis van eigen creativiteit klanten, prospects en suspects te overtuigen van de meerwaarde van design bij het opbouwen van een merk. Hij of zij werkt nauw samen met het interne team van strategen, designers en interieurarchitecten om te komen tot aansprekende proposals. Presenteert deze bij klanten en partners en weet de uiteindelijke deal te sluiten. Is verantwoordelijk voor het realiseren van de sales targets. Zoekt zelfstandig naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe klanten. Netwerkt om de zichtbaarheid van de onderneming te vergroten. Gezocht wordt een creative business developer met een achtergrond in marketing en/of design. Iemand die zelfstandig werkt, kansen ziet en benut, zich weet te presenteren en een hoge gunfactor heeft. Een netwerker met de creativiteit om direct in te spelen op vragen van partners en opdrachtgevers. Geschikte kandidaten kunnen omgaan met de lange lead times in interieurarchitectuur, interior branding, strategie en conceptontwikkeling projecten en zijn een kei in het uiteindelijk binnenhalen van de opdracht. Hebben aantoonbare ervaring in het realiseren van omzetdoelstellingen in de creatieve sector. Geboden wordt een fulltime baan binnen een snelgroeiend en spraakmakend designbureau met aansprekende projecten, nu en in de toekomst. Salaris en secundaire voorwaarden in hoge mate bespreekbaar.

graphic designer hospitality vacature graphic designer hospitality

regio amsterdam

Namens een internationale speler op het gebied van hospitality zoekt creatieven.com een ambitieuze graphic design specialist met de drive om de merkbeleving te optimaliseren De graphic designer werkt in een team met marketing, communicatie en e-commerce collega's en wordt daarin de enige designer. Bepaalt daardoor sterk de merkervaringen die vallen onder deze unit. De vormgever verzorgt alle uitingen voor de vestigingen, restaurants en evenementen - online en offline. Creëert zo merkidentiteiten voor nieuwe concepten en scherpt bestaande concepten aan. Geeft daarnaast ook vorm aan Powerpoint-presentaties, advertenties en factsheets. Kiest daarbij de geschikte materialen. Controleert uitingen op merkbeleving en huisstijl. Past corporate middelen aan voor lokaal gebruik en onderhoudt relaties met toeleveranciers Gezocht wordt een vormgever met een duidelijke hands-on houding die zich weet staande te houden in een hectische omgeving. Georganiseerd en liefst gewend te werken in een corporate omgeving. Hij of zij kan snel schakelen en denkt mee vanaf concept tot eindresultaat. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Goede gesprekspartner voor in- en externe partijen. De designer komt zelfstandig met creatieve ideeën, heeft affiniteit met de wereld van hospitality en werkt ontwerpen tot in de puntjes uit, klaar voor productie. Is goed op de hoogte van de mogelijkheden van materialen (papiersoorten én stoffen). Uiteraard beheerst hij of zij uitstekend de gangbare softwarepakketten voor grafisch design Geboden wordt een fulltime baan (40 uur) binnen een dynamische en internationaal opererende speler in hospitality. Salaris is maximaal 3000 euro bruto per maand. Liefst starten per 1 december

grafisch vormgever drankenfabrikant vacature  grafisch vormgever drankenfabrikant

oost-nederland

Namens een grote fabrikant van alcoholische dranken zoekt creatieven.com een grafisch designer. De designer werkt primair aan ontwerpen voor nieuwe producten en aanpassingen op het design van bestaande producten, voor zowel interne als externe klanten. In samenwerking met de projectmanager geeft hij of zij vorm aan originele, creatieve en fraaie ontwerpen voor online en offline gebruik. Behalve ontwerpen voor fles, etiket en dop, ontwerpt de designer ook on- en offline promotiemiddelen. Informeert klanten over verbetermogelijkheden, doet proactief voorstellen op basis van bestaand en nieuw materiaal. Presenteert de voorstellen aan opdrachtgevers, bij voorbeeld via 3d pack shots. Maakt bestanden en designs printklaar voor de leveranciers. Overlegt met klanten, leveranciers en ontwerpbureaus en archiveert de correspondentie Gezocht wordt een designer met een hbo-opleiding grafische vormgeving. Uitstekende kennis van Adobe Illustrator, Indesign, Photoshop en bij voorkeur Cinema 4D. Hoog creatief vermogen en organisatorisch sterk. Communicatief vaardig: weet tactvol om te gaan met in- en externe klanten. Praktisch ingesteld en geen bezwaar tegen dtp-werkzaamheden (circa 30 procent van de tijd). De voorkeur gaat uit naar een designer met ervaring in packaging of ten minste iemand die de beperkingen van een fles begrijpt. Goed in Engels en liefst ook Duits. Hoge mate van zelfstandigheid: de nieuwe medewerker wordt de enige designer in het team voor productontwikkeling. Oplossingsgericht, initiatiefrijk en met doorzettingsvermogen. Geboden wordt een veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen een internationaal opererende onderneming. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

graphic designer modemerk vacature graphic designer modemerk

culemborg

Voor een trendy modemerk met duurzame kleding, gericht op vrouwen, zoekt creatieven.com in samenwerking met DesignConnector een graphic designer. De designer ontwikkelt en bewaakt visuele concepten per collectiethema, passend binnen de merkpositionering. De concepten worden toegepast op meerdere communicatie-uitingen, zoals een magazine, instore, de etalages, webshop, nieuwsbrieven en social media. De designer werkt als createur en als producent van de uitingen. Hij of zij draagt bij aan het visueel beleid van het merk, volgt de ontwikkelingen in het vakgebied (beeldtaal, vormgeving, fotografen, modellen) bij concurrenten en in de doelgroep. Signaleert relevante ontwikkelingen en maakt creatieve voorstellen (draaiboek) voor fotoshoots. Controleert uitingen van anderen aan de hand van de richtlijnen en vult het huisstijlhandboek verder aan. Is verantwoordelijk voor de beeldcoördinatie en let scherp op de kwaliteit van het aangeleverde beeld. Hij of zij speelt een rol in het briefen van fotografen en vormgevers. Geeft pagina's vorm van het magazine en zorgt dat het blad drukklaar bij de drukker wordt aangeleverd. Gezocht wordt een creatieve designer op ten minste hbo-niveau met vijf jaar ervaring in een retail-, of liever nog een fashion-organisatie. Uiteraard beheerst hij of zij alle relevante software uitmuntend. Geschikte kandidaten hebben uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, een hoog abstractieniveau en beschikken over creativiteit, humor en enthousiasme. Zijn flexibel zonder negen-tot-vijf-mentaliteit. Geboden wordt een fulltime baan binnen een groot en zeer succesvol modemerk met eigen winkels. Dynamische omgeving in de modewereld. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

medior designer verpakkingen vacature medior designer verpakkingen

culemborg

Namens een keten van funshopping winkels zoekt creatieven.com een designer verpakkingen. De winkels verkopen zeer uiteenlopende gebruiksartikelen die in het Verre Oosten worden geproduceerd. Deze producten worden veelal voorzien van eigen verpakkingen die passen binnen de branding van het bedrijf. Maakt zelfstandig illustraties. De designer werkt aan zeer uiteenlopende verpakkingen en aan gerelateerde materialen zoals kop- en schapkaarten. Hij of zij stelt zelfstandig concepten op, bepaalt het grid, bedenkt ontwerpen en voert deze uit. Levert drukklaar werk aan. Gezocht wordt een medior designer of een jong talent met al enige ervaring binnen het ontwerpen van verpakkingen. Een designer die de ontwerpen en concepen zelfstandig kan uitwerken en een goed gevoel heeft voor detail en het commerciële doel van de verpakking. Hij of zij is bovendien in staat zelfstandig illustraties te maken. Zonder eerdere ervaring in packaging heeft het geen zin te reageren op deze vacature! Geboden wordt een fulltime baan binnen een snelgroeiende retailketen met de nadruk op funshopping. Salaris afhankelijk van achtergrond en ervaring.