Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Marketing & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

creative business developer vacature creative business developer

hartje amsterdam

Namens een snelgroeiend en spraakmakend strategie- en designbureau zoekt Marketing & Co in samenwerking met DesignConnector een creative business developer. Het bureau legt het zwaartepunt op brand strategy en interior branding voor grote projecten. Heeft een aantal spraakmakende projecten afgerond en wil op basis van haar track record verder groeien. De business developer is een kei in consultative selling en gaat trajecten in met een lead time van een halfjaar of langer. Weet op basis van eigen creativiteit klanten, prospects en suspects te overtuigen van de meerwaarde van design bij het opbouwen van een merk. Hij of zij werkt nauw samen met het interne team van strategen, designers en interieurarchitecten om te komen tot aansprekende proposals. Presenteert deze bij klanten en partners en weet de uiteindelijke deal te sluiten. Is verantwoordelijk voor het realiseren van de sales targets. Zoekt zelfstandig naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe klanten. Netwerkt om de zichtbaarheid van de onderneming te vergroten. Gezocht wordt een creative business developer met een achtergrond in marketing en/of design. Iemand die zelfstandig werkt, kansen ziet en benut, zich weet te presenteren en een hoge gunfactor heeft. Een netwerker met de creativiteit om direct in te spelen op vragen van partners en opdrachtgevers. Geschikte kandidaten kunnen omgaan met de lange lead times in interieurarchitectuur, interior branding, strategie en conceptontwikkeling projecten en zijn een kei in het uiteindelijk binnenhalen van de opdracht. Hebben aantoonbare ervaring in het realiseren van omzetdoelstellingen in de creatieve sector. Geboden wordt een fulltime baan binnen een snelgroeiend en spraakmakend designbureau met aansprekende projecten, nu en in de toekomst. Salaris en secundaire voorwaarden in hoge mate bespreekbaar.

online marketeer zakelijke dienstverlening vacature online marketeer zakelijke dienstverlening

utrecht

Namens een middelgrote zakelijke dienstverlener op het domein van arbeid & gezondheid zoekt Marketing & Co een kei van een online marketeer. De online marketeer start in eerste instantie met het uitvoeren en verder uitwerken van bestaande plannen voor het segmenteren en het bewerken van de markt. Richt kanalen in en breidt deze uit. Verbetert en versterkt de online positionering. Digitalisering en lokalisering zijn daarbij belangrijke thema’s. De marketeer is een teamplayer en is tevens verantwoordelijk voor de interne borging en opvolging van campagnes. Als dit gerealiseerd is, richt de marketeer zich op nieuwe projecten en komt hij of zij met eigen plannen ter ondersteuning van de groei van omzet en winstgevendheid van de onderneming. Belangrijk hierbij is dat de marketeer rechtstreeks rapporteert aan de algemeen directeur en nauw samenwerkt met collega’s van andere afdelingen. Krijgt daardoor alle steun voor het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe acties en campagnes. De organisatie wil een duidelijke slag maken en zich profileren als belangrijkste leverancier voor met name het mkb. Gezocht wordt een online marketeer met een achtergrond in de b2b marketing en de zakelijke dienstverlening. Hij of zij is in staat in hoge mate zelfstandig te werken, te kunnen vernieuwen en proactief te komen met verfrissende ideeën. Weet collega's aan te sturen en te enthousiasmeren, heeft een absoluut commerciële inslag en werkt resultaatgericht. De voorkeur gaat uit naar een online marketeer met een bewezen track record van vernieuwing en verbetering in digitale kanalen. Geboden wordt een fulltime baan met goede arbeidsvoorwaarden. Platte organisatie, directe band met directie. Met ambitieuze doelstellingen in een uitdagende omgeving

digitale marketing specialist benelux vacature digitale marketing specialist benelux

midden-nederland

Voor een internationale fabrikant van interieurmaterialen zoekt Marketing & Co in samenwerking met DesignConnector de nieuwe digitale marketing specialist verantwoordelijk voor de Benelux. De specialist ontwikkelt, coördineert en implementeert de b2b-strategie voor de Benelux. De activiteiten zijn gericht op (binnenhuis-) architecten, eindgebruikers en distributeurs en bedoeld om de brand presence te verstevigen, de verschillen met de concurrentie uit te lichten en het marktaandeel te vergroten. De functie is vooral operationeel (80%), maar kent duidelijke strategische componenten (20% van de tijd). Hij of zij volgt nauwgezet de wensen van de markt en de trends in functionaliteit en design. Werkt nauw samen met sales om groei en winstgevendheid te verhogen. Beïnvloedt sales om de juiste prioriteiten te stellen. Vertaalt de marketingstrategie in nuttige activiteiten, inclusief media en digitale campagnes, trainingen en programma's. Coördineert de campagnes en events en bouwt de naam op via geschikte sociale media. Gevraagd wordt een marketeer met ten minste vijf jaar ervaring in b2b-marketing voor een A-merk. HBO+. Geschikte kandidaten hebben een achtergrond in producten die sterk gebaseerd zijn op design. Zij kennen de volledige marketingmix (above en below the line), hebben bij voorkeur gewerkt in een internationale omgeving in interieurproducten. De ideale kandidaat is actiegericht, resultaatgericht, een goede planner en weet uiteenlopende belangen bijeen te brengen. Innovatief en zelfstandig. Uitstekende beheersing van het Nederland en Engels, bij voorkeur goede kennis van het Frans. Geboden wordt een fulltime baan binnen een internationale marktleider van interieurproducten. Innovatieve wereldspeler met focus op groene bedrijfsvoering. Basissalaris maximaal 60.000 euro bruto plus resultaatafhankelijke bonus.

junior campagnemanager mkb vacature junior campagnemanager mkb

midden-nederland

Namens een multimediaal platform voor mkb-ondernemingen zoekt Marketing & Co een junior campagnemanager. De campagnemanager zet content marketing campagnes uit op de verschillende portals en sites van de organisatie om hiermee binnen de afgesproken periode de gestelde targets te halen. Hij of zij combineert campagnemanagement, communicatie, marketing en relatiemanagement om resultaten te boeken. Vertaalt de wensen van klanten in intelligente en effectieve marketingcampagnes. Stuurt in- en externe productie- en distributieteams aan, signaleert trends in de markt, houdt de concurrentie in de gaten en speelt hierop in. De campagnemanager werkt op kantoor, maar ook op lokatie bij opdrachtgevers. Legt verantwoording af aan de account director. Gezocht wordt een marketeer die op de hoogte is van de laatste trends en deze snel weet in te zetten op de platforms van de netwerkorganisatie. Geschikte kandidaten hebben een vlotte babbel en maken makkelijk vrienden. Positieve uitstraling en stressbestendig. Weten om te gaan met deadlines. De ideale kandidaat is creatief en weet flexibel om te gaan met de wensen van klanten. Streeft naar het cijfer 8+, niet naar een zesje. HBO of WO marketing, resultaatgericht en een paar jaar ervaring. Een fulltime baan binnen een jonge, informele en ambitieuze netwerkorganisatie. Marktconform salaris. Ruimte voor eigen ideeën, goede werksfeer en bijzondere omgeving.