Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Marketing & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

business development manager vacature business development manager

regio amsterdam

Voor een vooraanstaande organisatie voor het verbeteren van gezondheid, veiligheid en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt zoekt Marketing & Co een B2B business development manager. De manager wordt verantwoordelijk voor de new business in het corporate segment van bedrijven met meer dan 1000 werknemers. Hij of zij bepaalt de strategie in samenwerking met collega's en directie. Bundelt en analyseert branche- en klantinformatie. Adviseert de raad van bestuur en andere afdelingen binnen het bedrijf. Werkt actief samen met een enthousiast team. Signaleert trends en ontwikkelingen en adviseert hierover. Komt gevraagd en ongevraagd met adviezen om het commercieel bewustzijn van de organisatie te vergroten. Een belangrijk onderdeel van de taken is het analyseren en verbeteren van de bestaande verkooporganisatie en het vergroten van de commerciële slagkracht. De manager rapporteert rechtstreeks aan de ceo. Gezocht wordt een business development specialist die vanuit de inhoud mensen mee krijgt en een bewezen track record heeft in de b2b-dienstverlening, bij voorkeur op het terrein van de arbo. Hij of zij is uiteraard zeer commercieel, resultaatgericht, communicatief vaardig en analytisch sterk. Geschikte kandidaten denken in mogelijkheden, hebben een ondernemende instelling en zijn gewend verkopers aan te sturen. Academisch werk- en denkniveau en ten minste vijf tot tien jaar relevante werkervaring in een leidinggevende functie. Uitstekende onderhandelaar en closer. Geboden wordt een fulltime functie (36 uur) met afwisseling, aansprekende klanten, veel contact met collega's en een aantrekkelijk salaris. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibel wreken en een lease-auto. Goede opleidingsmogelijkheden. Organisatie is bezig een kwaliteitsslag te maken. Veel ruimte en vrijheid om deze slag te beïnvloeden.

ambitieuze allround marketing specialist vacature ambitieuze allround marketing specialist

randstad / midden-nederland

Voor een internationale producent van interieurmaterialen zoekt Marketing & Co in samenwerking met DesignConnector een ambitieuze allround marketing specialist verantwoordelijk voor de Benelux. Deze specialist ontwikkelt, coördineert en implementeert de b2b-strategie voor de Benelux. De activiteiten zijn gericht op (binnenhuis-) architecten, eindgebruikers en distributeurs en bedoeld om de brand presence te verstevigen, de verschillen met de concurrentie uit te lichten en het marktaandeel te vergroten. De functie is vooral operationeel (80%), maar kent duidelijke strategische componenten (20% van de tijd). Hij of zij volgt nauwgezet de wensen van de markt en de trends in functionaliteit en design. Werkt nauw samen met sales om groei en winstgevendheid te verhogen. Beïnvloedt sales om de juiste prioriteiten te stellen. Vertaalt de marketingstrategie in nuttige activiteiten, inclusief media en digitale campagnes, trainingen en programma's. Coördineert de campagnes en events en bouwt de naam op via geschikte sociale media. Gevraagd wordt een marketeer met ten minste drie jaar ervaring in b2b-marketing. HBO+. Geschikte kandidaten kennen de volledige marketingmix (above en below the line), hebben bij voorkeur gewerkt in een internationale omgeving. De ideale kandidaat is actiegericht, resultaatgericht, een goede planner en weet uiteenlopende belangen bijeen te brengen. Innovatief en zelfstandig. Uitstekende beheersing van het Nederland en Engels. Geboden wordt een fulltime baan binnen een internationale marktleider van interieurproducten. Gemiddeld drie dagen in de week op kantoor en verder flexibel. Goede doorgroei mogelijkheden. Innovatieve wereldspeler met focus op groene bedrijfsvoering.