Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij pzSearch. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

recruiter recruiter

utrecht

Namens de Nederlandse Spoorwegen zoekt pzSearch een tijdelijke recruiter. De corporate recruiter is verantwoordelijk voor het oplossen van alle vraagstukken op het gebied van werving en selectie. Dit omvat uiteraard het vinden en selecteren van geschikte kandidaten voor de HBO/ WO vacatures waarbij gestuurd wordt op kwaliteit, doorlooptijd en kosten. Hij of zij is een echte expert op het gebied van recruitment en is goed op de hoogte van alle ontwikkelingen bij de interne klant. Weet dit te vertalen naar de behoefte van de doelgroep en de bewegingen op de interne en externe arbeidsmarkt. Hij of zij is voor de business hét aanspreekpunt als het gaat om werving en selectie. De ideale kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding en 5 jaar relevante recruitment ervaring. Hij of zij heeft ervaring met het werven en selecteren van HBO+ profielen en heeft ervaring met een grote diversiteit aan doelgroepen en profielen. Heeft minimaal 5 jaar ervaring met het voeren van selectie gesprekken. Is behendig met social media, online netwerken en creatief in het gebruik van nieuwe wervingskanalen om met de doelgroep in contact te komen. Is een stevige gesprekspartner voor de business en kandidaat en een enthousiaste ambassadeur voor NS. Geboden wordt een fulltime opdracht voor de duur van 6 maanden. Tarief in overleg.

hr officer vastgoedbedrijf (starter) hr officer vastgoedbedrijf (starter)

amsterdam

Namens een internationaal opererend vastgoedbedrijf zoekt pzSearch een energieke en leergierige HR Officer. De HR Officer start met het beheer van de volledige personeels- en bijbehorende administraties en wordt verantwoordelijk voor de tijdige en correcte verwerking van mutaties rondom in-, door- en uitstroom. Stelt brieven en overeenkomsten op. Maakt maandelijkse rapportages, bewaakt termijnen en archiveert documenten in personeelsdossiers. Ondersteunt de HR Business Partners. Bovendien krijgt de officer een belangrijke rol in de werving en selectie van stagiars en de organisatie van events. Gevraagd wordt een zojuist afgestudeerde hbo- of wo-er in een van de richtingen hrm, hospitality of psychologie. Liefst aangevuld met enige relevante werkervaring naast de studie of als stagiair. Geschikte kandidaten gedijen goed in een zakelijke omgeving, zijn leergierig en nemen verantwoordelijkheid. Zijn communicatief en schriftelijk vaardig en werken nauwkeurig. De ideale kandidaat beheerst het Nederlands uitstekend en de Engelse taal goed. MS Office. Geboden wordt een fulltime baan voor een starter met de ambitie zich breed te ontwikkelen. Professionele en wereldwijd opererende onderneming in het vastgoedadvies. Team van acht hr-collega's. Starterssalaris.

medewerker personeels- en salarisadministratie medewerker personeels- en salarisadministratie

alkmaar

Namens een van onze opdrachtgevers zoekt pzSearch een medewerker personeels- en salarisadministratie. Hij of zij controleert de uitvoering van de salarisadministratie en draagt zorg voor de mutaties van de personeels- en salarisgegevens. Adviseert de directie over mogelijke verbetering van de processen. De medewerker personeels- en salarisadministratie registreert en controleert de ziekmeldingen en geeft deze door aan de betrokken instanties. Hij of zij verzorgt de arbeidsovereenkomsten, de uitbreidingsbrieven en zorgt voor de juiste administratieve verwerking van diverse personeelsregelingen. Volgt de maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en wetgeving. De gezochte kandidaat heeft bij voorkeur een PDL diploma. Een aantal jaar ervaring met personeels- en salarisadministratie en kennis van ADP zijn een must. Hij of zij is is zeer nauwkeurig, anticipeert en heeft een klantgerichte instelling. Focust zich op het resultaat, denkt in oplossingen en kan goed zelfstandig werken. Woont bij voorkeur in de omgeving Alkmaar. Geboden wordt een afwisselende functie binnen een informele organisatie voor maximaal 38 uur per week (minder uren zijn bespreekbaar). Een tijdelijke invulling van deze vacature behoort ook tot de mogelijkheden.