Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij pzSearch. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

manager hr en opleidingen manager hr en opleidingen

regio utrecht

Wij zijn voor een snel groeiende en ambitieuze organisatie binnen de dienstverlening op zoek naar een manager HR en Opleidingen. De functie van Manager HR is uitdagend en net als de organisatie volop in ontwikkeling. Hij of zij is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de HR strategie welke in lijn is met de behoefte van de business op korte en de langere termijn. Ontwikkelt en implementeert een HR-visie gericht op het werven en behouden van personeel, vertaalt doelstellingen naar concrete activiteiten en weet deze samen met het team te realiseren. De manager HR ontwikkelt een E-HRM, bouwt een inspirerende en lerende omgeving (o.a. opzet van een academy) en optimaliseert de HR-processen binnen de organisatie. De ideale kandidaat heeft een HBO+ / WO werk- en denkniveau en beschikt over 3 jaar relevante werkervaring. Hij of zij heeft uitstekende kennis van de wet en regelgeving en heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Heeft werkervaring binnen commerciƫle omgevingen. De gezochte manager is ondernemend, analytisch, proactief en resultaatgericht. Is een creatieve en zeer energieke persoonlijkheid, die in oplossingen denkt en keuzes durft te maken. Geboden wordt een uitdagende en verantwoordelijke functie in een groeiende en gezonde organisatie binnen een platte organisatie structuur met korte lijnen. De functie is fulltime, 5 dagen per week. Marktconform salaris.

servicegerichte recruitment ondersteuner servicegerichte recruitment ondersteuner

amsterdam

Voor ons moederbedrijf, de Search & Co Groep, zoekt pzSearch een assistent recruiter. De Search & Co Groep biedt sinds twee jaar een uniek en zelf ontwikkeld RPO-product aan aan haar opdrachtgevers. Deze service, met de naam Candidate Experience Marketing (CEM), wordt vanuit de groep ondersteund met software, diensten en advisering. Wegens het commerciƫle succes van deze dienstverlening bestaat behoefte aan uitbreiding met een assistent die de administratieve taken rond het model op zich neemt. Hij of zij bevestigt de ontvangst van sollicitaties, selecteert kandidaten op basis van harde criteria en handelt alle sollicitaties af volgens de CEM-werkwijze. Daartoe krijgt de assistent een interne training binnen de groep. Ook onderhoudt de assistent per e-mail en per telefoon contact met de opdrachtgevers over het verloop van de procedures. Gezocht wordt een assistent recruiter met een goed oog voor de menselijke maat. Hij of zij is in staat om op basis van de binnengekomen informatie - onder meer cv's en sollicitatiebrieven - zelfstandig en op basis van argumenten selecties te maken van de meest veelbelovende kandidaten. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met ervaring in de zorg en/of hospitality sector, bij voorbeeld opgedaan binnen een stage. Affiniteit met deze sectoren is sowieso een pre. Geschikte kandidaten zijn flexibel, communicatief en servicegericht. Zijn in staat zelfstandig in foutloos Nederlands te communiceren. Geboden wordt een parttime baan (10 tot 20 uur per week, afhankelijk van de drukte). Er wordt met name vanuit huis gewerkt.