Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij pzSearch. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

hr adviseur (tijdelijk) hr adviseur (tijdelijk)

enschede

Namens een productie bedrijf zoeken wij per direct een operationele Hr adviseur voor 2 dagen per week. In deze solo positie geeft de HR adviseur het management gevraagd en ongevraagd advies over personeelsbeleid in de breedste zin van het woord. Adviseert en coacht de managers over het ontwikkelen en aansturen van de medewerkers en ondersteunt bij individuele trajecten. Begeleidt de managers bij de beoordelingscyclus en het voeren van de doelstellingsgesprekken. Adviseert op het gebied van organisatie ontwikkeling en is verantwoordelijk voor een adequate uitvoer van de personeelsadministratie. Is verantwoordelijk voor de juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden. Participeert in overleg en eventueel in projecten. De ideale kandidaat heeft ruime advies ervaring binnen bij voorkeur een productie of aanverwante omgeving. Hij of zij heeft operationele ervaring bij verschillende opdrachtgevers, bij voorkeur ook binnen een MKB omgeving. De HR adviseur staat stevig in zijn of haar schoenen, is zeer zelfstandig en proactief. Houdt van de operatie en de implementatie van (nieuw) beleid. Hij of zij heeft kennis van alle vraagstukken binnen het brede vakgebied, maar is ook sterk in de operatie. Beschikt over uitstekende advies- en coachingsvaardigheden. Bij voorkeur woonachtig in de regio Enschede. Geboden wordt een tijdelijke functie op uitzend basis voor 2 dagen per week voor een periode van enkele maanden. Markt comform salaris.

hr manager (solo functie) hr manager (solo functie)

utrecht

Wij zijn voor een snel groeiende organisatie (productie omgeving) met 8 locaties in Nederland, op zoek naar een pragmatische HR manager (solo functie). De HR manager rapporteert aan de CEO en neemt deel aan de vergaderingen van de OR en het MT. Hij of zij is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de HR strategie en positionering. Gaat HR op de kaart zetten en draagvlak creëren bij alle verschillende locaties in Nederland. Ontwikkelt en implementeert een digitaal beoordelingsbeleid, Talent Development en stelt uniforme functie profielen op. De HR manager ontwikkelt een E-HRM systeem, stelt efficiënte dashboard rapportages op en ontwikkelt een gedegen introductie beleid voor nieuwe medewerkers. Werft actief nieuw personeel waarbij creativiteit wordt gevraagd om de flexibele schil (minimaal 40 % van het personeel) te werven. Standplaats is Utrecht ( 2 dagen per week in ieder geval op donderdag). De gezochte kandidaat beschikt over een afgeronde hbo-opleiding Personeel en Arbeid (of vergelijkbaar), aangevuld met 6 jaar werkervaring binnen een HR functie. Ervaring binnen een MKB omgeving is een harde vereiste, ervaring binnen een productie omgeving een pré. De juiste kandidaat heeft de potentie om HR binnen de organisatie te helpen professionaliseren. Hij of zij beheerst de Nederlandse taal vloeiend, zowel in woord als geschrift. Werkt zelfstandig, is creatief, resultaatgericht, toont initiatief en is analytisch. Hij of zij heeft een energieke persoonlijkheid, die het een uitdaging vindt HR op te zetten en de toegevoegde waarde in de organisatie te laten zien. Is bereid regelmatig naar de verschillende locaties in Nederland te reizen. Geboden wordt een functie van 24-32 uur voor onbepaalde tijd als solistisch HR manager. Start met een jaar contract. Hij of zij krijgt de mogelijkheid HR te ontwikkelen en te positioneren naar eigen inzicht en ervaring. Bruto jaarsalaris max. 50.000,- euro (gebaseerd op 40 uur). Lease auto.

servicegerichte recruitment ondersteuner servicegerichte recruitment ondersteuner

amsterdam

Voor ons moederbedrijf, de Search & Co Groep, zoekt pzSearch een assistent recruiter. De Search & Co Groep biedt sinds twee jaar een uniek en zelf ontwikkeld RPO-product aan aan haar opdrachtgevers. Deze service, met de naam Candidate Experience Marketing (CEM), wordt vanuit de groep ondersteund met software, diensten en advisering. Wegens het commerciële succes van deze dienstverlening bestaat behoefte aan uitbreiding met een assistent die de administratieve taken rond het model op zich neemt. Hij of zij bevestigt de ontvangst van sollicitaties, selecteert kandidaten op basis van harde criteria en handelt alle sollicitaties af volgens de CEM-werkwijze. Daartoe krijgt de assistent een interne training binnen de groep. Ook onderhoudt de assistent per e-mail en per telefoon contact met de opdrachtgevers over het verloop van de procedures. Gezocht wordt een assistent recruiter met een goed oog voor de menselijke maat. Hij of zij is in staat om op basis van de binnengekomen informatie - onder meer cv's en sollicitatiebrieven - zelfstandig en op basis van argumenten selecties te maken van de meest veelbelovende kandidaten. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met ervaring in de zorg en/of hospitality sector, bij voorbeeld opgedaan binnen een stage. Affiniteit met deze sectoren is sowieso een pre. Geschikte kandidaten zijn flexibel, communicatief en servicegericht. Zijn in staat zelfstandig in foutloos Nederlands te communiceren. Geboden wordt een parttime baan (10 tot 20 uur per week, afhankelijk van de drukte). Er wordt met name vanuit huis gewerkt.