Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Redactie & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

redacteur klantcommunicatie uwv vacature  redacteur klantcommunicatie uwv

amsterdam

Namens UWV zoekt Redactie & Co een ervaren en empathisch redacteur. De redacteur wordt verantwoordelijk voor het schrijven van alle teksten, gericht op klanten van UWV. Webteksten, formulieren, brieven, berichten op sociale media en vraag-antwoordcombinaties. De redacteur maakt juridisch getinte content begrijpelijk voor een zeer breed publiek. Stemt de teksten af met collega's als communicatie-adviseurs, eindredacteuren en materiedeskundigen. Gezocht wordt een redacteur met een grote mate van empathie. Hij of zij begrijpt wat het voor mensen betekent om in een uitkeringssituatie terecht te komen. Maar kan zich ook verplaatsen in werkgevers die te maken krijgen met ingewikkelde regelgeving. Geschikte kandidaten hebben een afgeronde en relevante opleiding op hbo-niveau, ten minste drie jaar ervaring in het schrijven van allerlei berichten aan klanten van een organisatie. Kennis van (het werkveld van) het UWV en de relevante wet- en regelgeving is een belangrijke pre. De ideale kandidaat is gewend te werken in een complexe overheidsorganisatie, is analytisch sterk en zelfstandig. Geboden wordt een uitzendbaan voor een periode van een half jaar met uitzicht op verlenging of zelfs een vast dienstverband. Zo snel mogelijk starten. Salaris tussen de 2500 en 3500 euro bruto per maand (voor 38 uur per week), afhankelijk van kennis en ervaring. Minimaal 32 uur per week.

tekstschrijver gemeente vacature tekstschrijver gemeente

regio den haag

Namens een grotere gemeente in de regio Den Haag zoekt Redactie & Co een tekstschrijver voor de afdeling communicatie. De tekstschrijver schrijft artikelen, brieven aan inwoners, persberichten, webteksten en teksten voor sociale media. En plaatst de berichten zelfstandig op het web. Het accent in deze teksten ligt op de ontwikkeling van een succesvol bedrijventerrein binnen de gemeente. De teksten staan in het teken van de marketing van dit terrein en volgen het marketing- en innovatieplan. Gevraagd wordt een tekstschijver met ervaring in locatie-marketing. Plus een achtergrond binnen de (lokale) overheid. HBO-niveau. Ten minste twee jaar ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving. Geschikte kandidaten kunnen hun ervaring aantonen met een aantal relevante teksten uit het eigen portfolio. Kandidaten uit de regio hebben de voorkeur, vooral als deze beschikken over een eigen netwerk in het bedrijfsleven en/of het onderwijs. Geboden wordt een uitzendbaan van 32 uur per week voor een periode van zes maanden. Optie op verlenging tot maximaal een jaar extra. Starten per 1 januari. Salaris conform de cao, maximaal 2500 euro bruto.