Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Redactie & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

redacteur arbeidsmarkt-communicatie vacature redacteur arbeidsmarkt-communicatie

regio utrecht

Namens een grote organisatie in kinderopvang zoekt Redactie & Co een vaardige redacteur met ervaring in (online) communicatie. De redacteur schrijft nieuwsartikelen voor de 'werken bij'-site, onder meer interviews, q&a's met medewerkers, blogs, inhoudelijk vaknieuws en stukken over de jongste ontwikkelingen in de branche. Daarnaast schrijft de redacteur stukken voor het intranet, schrijft en plaatst berichten in social media en maakt vacatureteksten die uitnodigen tot reactie. De redacteur verzamelt quotes van medewerkers voor diverse media, houdt profielpagina's bij op sites als Indeed en bewerkt fotomateriaal voor alle uitingen. Maakt flyers op. De redacteur heeft bovendien een actieve rol in het bedenken van campagnes, acties en events om personeel te werven en denkt mee over de inzet van SEA. Gezocht wordt een redacteur met ervaring in vooral online communicatie. HBO, bij voorkeur richting marketing en/of communicatie. Uiteraard beschikt hij of zij over een uitstekende pen en is de redacteur niet bang de handen uit de mouwen te steken. Goede redactionele kwaliteiten, een vlotte schrijfstijl en gevoel voor vormgeving maken het plaatje compleet. De redacteur valt onder de afdeling recruitment, maar werkt nauw samen met de afdeling communicatie. Geboden wordt een tijdelijke opdracht gedurende minimaal 3 maanden (kans op verlenging). Starten per direct voor 32 uur per week (minder is niet bespreekbaar en structureel thuiswerken ook niet). Marktconform salaris.

marketeer met gevoel voor content vacature marketeer met gevoel voor content

hoorn

Namens een verhuurbedrijf van grondverzetmaterieel zoeken we een parttime medewerker marketing. De marketeer vervult alle taken rond de marketing en communicatie van het bedrijf en voert daarnaast administratieve werkzaamheden uit. Daarvoor is het nodig accuraat te werken, prioriteiten te kunnen stellen en goed samen te werken. De focus ligt bij vooral op schrijven voor on- en offline middelen en daarnaast de administratieve taken. De marketeer ontwikkelt marketingkanalen, vooral via social media. Schrijft en redigeert teksten voor de website en nieuwsbrieven en onderhoudt de site. Daarnaast houdt de medewerker in een softwarepakket bij welke machines en mensen waar worden ingezet, notuleert en verslaat commerciƫle vergaderingen, handelt offertes en opdrachtbevestigingen af en archiveert deze en springt zo nu en dan in als vervanger voor de telefoniste. Gezocht wordt een starter op mbo- danwel hbo-niveau met een relevante opleiding in de marketing en/of communicatie. Uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels. Een aanpakker die communicatief vaardig en redactioneel sterk is. Kennis van en affiniteit met social media is een duidelijke pre. Goed oog voor beeldgebruik. Accuraat en creatief. Geboden wordt een uitzendbaan voor 24 uur per week. Starten medio november voor de periode tot maart 2018. Vervanging in verband met zwangerschapsverlof. Salaris conform de collectieve arbeidsvoorwaarden.