Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Redactie & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

educatief redacteur frans vacature educatief redacteur frans

almere

Namens Intertaal, een uitgeverij van taalstudieboeken, zoekt Redactie & Co een tijdelijke redacteur die Duitse teksten redigeert naar het Frans. De redacteur bewerkt en corrigeert manuscripten, in inhoudelijk, taalkundig én stylistisch opzicht. Verzorgt de opmaak van manuscripten, bewaakt de stramienvorming en de richtlijnen uit het redactiehandboek. Hij of zij verzamelt illustraties, regelt de rechten en werkt mee aan promotionele activiteiten zoals het schrijven van teksten. Verzamelt correcties voor heruitgaven en draagt zorg voor een adequate administratie voor de uitgaven en correcties. De gezochte redacteur kan goed uit de voeten in het Duits en beheerst het Frans uitstekend, in woord en geschrift. Beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en goede contactuele eigenschappen. Kan goed plannen en organiseren en weet onder tijdsdruk te presteren. De ideale kandidaat heeft een universitaire opleiding in de Franse taal en ervaring met het schrijven en redigeren van teksten. Ervaring met InDesign, Xpress en Word is een pre. Kennis van onderwijs en didactiek. Brede algemene kennis. Geboden wordt een uitzendbaan voor een periode van vier maanden. Met de mogelijkheid tot verlenging. Zo snel mogelijk starten. 4 dagen per week, salaris conform cao (maximaal 3000 euro bruto fulltime).

content manager europe vacature content manager europe

amsterdam

For a global leader in building materials (over 40.000 employees) Redactie & Co is searching a pan-European content manager. He or she manages the content platforms and schedules and completes the upload and distribution of content to support the company's targets. Does so within agreed timelines. Includes news, video, apps and other specific platforms. Owns and documents the delivery processes and develops plans to ensure efficient delivery. Edits content from experts within the company and produces new content. Defines and manages the translation process to support efficient communications across Europe. Creates and manages regional brand imagery and collateral inputs from a global repository. Wanted is a content manager who is very practical and accepts ownership and responsibility of content management. Entrepreneurial mind who can manage to work within a complex organization whilst realizing targets. To be succesful in this job the candidate needs to be a (near) native English speaker. Sytematic approach. Expert knowledge of channels and emerging technology platforms. Strong project and organizations skills. Strong attention for detail. He or she needs to be able to operate in complex organizations. Previous experience within such a company is mandatory. Offered is a fulltime pan-European job with excellent compensation and benefits. Fast growing global leader.

copywriter modemerk vacature copywriter modemerk

amsterdam

Voor een groot modemerk met het hoofdkantoor in Amsterdam zoekt Redactie & Co in samenwerking met DesignConnector een goede copywriter. Voor iedere nieuwe collectie bespreekt de copywriter alle items met de designer. De designer licht daarbij de KPI's toe - de specifieke kenmerken van het item. De copywriter maakt vervolgens productteksten voor op het web. Essentieel daarbij is dat de copywriter ook echt alle KPI's benoemd in de teksten. De teksten moeten een echte toegevoegde waarde hebben: ze moeten de klant overtuigen om het artikel te kopen omdat het bij voorbeeld gemaakt is van een bijzondere stof of met een speciale techniek. De teksten zijn opgebouwd uit twee delen. Een deel dat de sfeer schept en bestaat uit 2 tot 3 zinnen. En een opsomming van de technische aspecten. De copywriter bedenkt goede combinaties die klanten inspireren wat de mogelijkheden van het item zijn. Uit den boze is lucht verkopen: het intro mag weliswaar enigszins lyrisch zijn, maar de tekst dient concreet te zijn zodat het product bijna tastbaar wordt voor de klant. Gezocht wordt een copywriter met aantoonbare ervaring in het opstellen van webteksten, bij voorkeur in de mode. Kennis van stoffen, (weef- en brei-) technieken en trends is een must. Heldere en concrete schrijfstijl waarbij de KPI's goed worden overgebracht. Hij of zij weet trends te benoemen, geeft advies over combinaties en hoe het item te dragen. Geboden wordt een klus voor een bekend modemerk. Als de samenwerking bevalt, kunnen meer opdrachten volgen.