Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Redactie & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

community manager ns vacature community manager ns

utrecht

Voor de NS zoekt Redactie & Co een community manager met uitstekende sociale vaardigheden. De Spoorwegen maken gebruik van de Yammer-applicatie om de interne communicatie te verbeteren. Op dit platform worden de medewerkers geïnformeerd over ontwikkelingen en kunnen zij met elkaar in discussie gaan en vragen stellen. De community manager zorgt voor bewaking en verbetering van de kwaliteit van de interactie, faciliteert de beantwoording van vragen, informeert collega's en start gesprekken op, bij voorbeeld met nieuwe content. Ook houdt hij of zij de activiteiten in het oog en onderneemt waar nodig actie. In deze spilfunctie weet de community manager snel de weg te vinden binnen de organisatie om vragen van gebruikers te beantwoorden. Hij of zij werkt actief mee aan de ontwikkeling van nieuwe content voor het platform. Geeft offline uitleg over gebruik van het platform in de vorm van korte presentaties. Wijst collega's op het ontstaan van interessante discussies en helpt hen bij het inzetten van Yammer voor hun dossiers. Gezocht wordt een ervaren community manager met een vlotte pen die medewerkers op een prettige manier kan aanspreken. Een echte verbinder die medewerkers en managers weet mee te krijgen. Iemand die de online dialoog kan versterken en mensen met elkaar in contact kan brengen. Sterke sociale vaardigheden: weten wanneer een bijdrage aan de discussie nodig is en wanneer juist niet om anderen die gelegenheid te geven. HBO-niveau, bij voorbeeld media & communicatie of journalistiek. Ten minste twee jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een grote en complexe organisatie. Uitstekende beheersing van het Nederlands. Een doener met brains. Kennis van de NS-organisatie is een pre. Geboden wordt een baan op basis van detachering. Zo spoedig mogelijk starten tot en met januari 2018 met een optie tot verlenging. Salaris conform cao.

hoofdredacteur financieel vacature hoofdredacteur financieel

regio amsterdam

Voor een toonaangevend online platform voor financieel professionals zoekt Redactie & Co een hoofdredacteur. Het Nederlandstalige platform met 30.000 abonnees is gespecialiseerd in 'mergers & acquisitions' en behandelt deals, fusies, financieringen en overnames. De hoofdredacteur coördineert de site, het kwartaalmagazine, nieuwsbrieven, de deal-database en schrijft zelf artikelen over trends en ontwikkelingen. Werkt mee aan de opzet en programmering van congressen, bezoekt (netwerk-) bijeenkomsten, vertegenwoordigt het platform daar en schrijft artikelen over deze events. Hij of zij werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van het platform en komt proactief met ideeën voor verbeteringen en uitbreidingen. Onderhoudt het contact met de doelgroep en werkt actief mee aan conversie en content marketing. De hoofdredacteur rapporteert aan een algemeen hoofdredacteur en werkt nauw samen met de community manager. Gezocht wordt een ambitieuze journalist of redacteur met ten minste drie jaar relevante ervaring, bij voorkeur in de financiële sector. Hij of zij kent de doelgroep van financiële media en heeft een uitstekende neus voor nieuws. Kernwoorden: creatief, innovatief, georganiseerd, commercieel, dynamisch en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Een eigen netwerk in de wereld van de fusies en overnames is uiteraard een grote pre. Het talent om snel contacten op te bouwen in deze wereld is noodzakelijk. Geboden wordt een fulltime baan binnen een middelgrote uitgeverij (circa 40 fte) met een moderne en prettige werkomgeving. Marktconform salaris plus goede secundaire voorwaarden.

communicatieadviseur met een goede pen vacature communicatieadviseur met een goede pen

regio zwolle

Namens een overheidsinstelling zoek ik, in verband met uitbreiding, een communicatieadviseur met een goede pen. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie. Je maakt deel uit van een zelfsturend team (zonder direct leidinggevende). Samen met de huidige communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor je eigen werk en dienstverlening voor de organisatie. Initiatief, ontwikkeling, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zijn de belangrijkste kenmerken. In deze functie ben je zowel uitvoerend als adviserend actief. De instelling heeft een duidelijke visie over de verbetering van haar klantdienstverlening. Je verzorgt ook het beheer en de ontwikkeling van de interne en externe middelen (intranet, personeelsblad, nieuwsbrief, narrow casting, website, sociale media, correspondentie, webcare). Verdere taken zijn PR, woordvoering en projectcommunicatie. Gezocht wordt een communicatie professional die minimaal een afgeronde HBO opleiding op gebied van communicatie heeft met 3+ jaren werkervaring in een uitvoerende- en adviserende communicatie functie. Kennis van- en affiniteit met online communicatie is cruciaal en je begrijpt CMS contentbeheer en ontwikkeling als geen ander. Ook zou het fijn zijn als je ervaring hebt met klantreisonderzoek, maar dit is geen vereiste. Verder ben je bestuurlijk sensitief en weet hoe je met pers en publiek om moet gaan. Je beschikt tevens over een vlotte pen en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband prima werken. Geboden wordt een aanstelling van 18 uur per week voor in eerste instantie een jaar. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3500 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek.

content marketeer international speler vacature content marketeer international speler

regio utrecht

Namens een internationale speler die zich richt op innovatieve en geïntegreerde oplossingen voor duurzame land- en tuinbouw zoek ik een ondernemende content marketeer. Het bedrijf heeft zich net gevestigd in Nederland en wil verder in haar markt groeien. Je wordt mede verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van de marketing communicatie strategie om het bedrijf op een effectieve wijze richting klanten, relaties en eindgebruikers, de Nederlandse boeren en tuinders, in de Nederlandse markt te promoten. Opzetten, plannen en uitvoeren van communicatie projecten wordt een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Als content marketeer creëer je visuele én tekstuele content (bijv. persberichten, nieuwsberichten, advertenties, promotie-materialen, video’s). Je ontwikkelt en beheert de website en benut de mogelijkheden van social media accounts. Daarnaast werk je ook aan een CRM database voor marketing communicatie (op basis van marktsegmentatie) en verzorg je effectieve communicatie campagnes. Je ontwikkelt deze op basis van analyses (o.a. Google Analytics, Adwords campagnes). Je vertegenwoordigt het bedrijf ook bij externe relaties en evenementen en onderhoudt contacten met externe bureaus. Gezocht wordt een ondernemende content marketeer met tenminste een afgeronde HBO opleiding en ervaring met B2B content. Jouw aanpak wordt gekenmerkt door creativiteit, eigen initiatief, enthousiasme en een hands-on mentaliteit. Je bent op de hoogte van social media (trends) en weet deze optimaal in te zetten. Je bent gestructureerd, flexibel en in staat om ad-hoc zaken op te pakken. Zelfstandig werken past bij jou, hoewel je ook goed in staat bent samen te werken en collega's te ondersteunen vanuit jouw expertise. Er wordt een dynamische functie geboden binnen een ambitieuze en internationaal opererende onderneming. De functie biedt veel ruimte voor eigen initiatieven en ontplooiing met een sterke eigen verantwoordelijkheid. Je prestaties worden beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

content en pr adviseur vacature content en pr adviseur

regio utrecht

Namens een internationaal ingenieursadviesbureau zoek ik i.v.m. een zwangerschapsverlof per direct een : Content en pr specialist. Als Adviseur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de externe communicatiestrategie. Jij zorgt ervoor dat de klanten van het bedrijf horen. Dat hun experts zichtbaar zijn en dat de juiste boodschap overkomt. Je bent de spin in het web van content creatie en PR. Je herkent verhalen en projecten die hun centraal gekozen positionering laden en je brengt deze content verder, via hun eigen kanalen en via de pers. Je begeleidt hun experts bij het vertellen van het juiste verhaal en biedt waar nodig ondersteuning bij de ontwikkeling van middelen (bijv. infographics of video). Je werkt hierbij nauw samen met collega’s uit het communicatieteam en externe partijen (bijv. tekstschrijver). Daarnaast adviseer je de business (de adviseurs en ingenieurs) bij vraagstukken die zij hebben om hun klanten te bereiken. Je denkt mee, stelt je op als kritische gesprekspartner en biedt ondersteuning bij het overbrengen van de boodschap aan de klant. Gezocht wordt iemand met aantoonbare ervaring in het communicatievak (5-10 jaar) en die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent in staat om hun strategie te vertalen naar aansprekende en toegankelijke communicatie. Je kunt goed luisteren en bent een prettige gesprekspartner. Kritisch, maar altijd bezig met de oplossing in plaats van het probleem. Je hebt een neus voor nieuws. Je steekt graag je handen uit de mouwen om het gewenste resultaat te bereiken. En je kunt goed schrijven. Kortom: je bent een strategische content en pr specialist. Ervaring in een internationale, technische omgeving is een pré. Je bent een goede gesprekspartner op elk niveau en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Geboden wordt een tijdelijke opdracht op basis van detachering. Starten per direct en de eerste twee maanden 40 uur per week en daarna teruggeschroefd tot drie dagen in de week. Salaris conform cao.