Actuele vacatures

Onderstaand een overzicht van de tien jongste vacatures bij Redactie & Co. Klik op de titel van de vacature om naar de site te gaan van het bedrijfsonderdeel dat deze vacature behandelt. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan gebruik van onze mailservice. De vacatures zijn ook beschikbaar via push notificaties op je smart phone.
Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
alleredactiecreatiemarcommarketinghrmsupport

content manager europe vacature content manager europe

amsterdam

For a global leader in building materials (over 40.000 employees) Redactie & Co is searching a pan-European content manager. He or she manages the content platforms and schedules and completes the upload and distribution of content to support the company's targets. Does so within agreed timelines. Includes news, video, apps and other specific platforms. Owns and documents the delivery processes and develops plans to ensure efficient delivery. Edits content from experts within the company and produces new content. Defines and manages the translation process to support efficient communications across Europe. Creates and manages regional brand imagery and collateral inputs from a global repository. Wanted is a content manager who is very practical and accepts ownership and responsibility of content management. Entrepreneurial mind who can manage to work within a complex organization whilst realizing targets. To be succesful in this job the candidate needs to be a (near) native English speaker. Sytematic approach. Expert knowledge of channels and emerging technology platforms. Strong project and organizations skills. Strong attention for detail. He or she needs to be able to operate in complex organizations. Previous experience within such a company is mandatory. Offered is a fulltime pan-European job with excellent compensation and benefits. Fast growing global leader.

copywriter modemerk vacature copywriter modemerk

utrecht

Voor een groot modemerk met het hoofdkantoor in Amsterdam zoekt Redactie & Co in samenwerking met DesignConnector een goede copywriter. Voor iedere nieuwe collectie bespreekt de copywriter alle items met de designer. De designer licht daarbij de KPI's toe - de specifieke kenmerken van het item. De copywriter maakt vervolgens productteksten voor op het web. Essentieel daarbij is dat de copywriter ook echt alle KPI's benoemd in de teksten. De teksten moeten een echte toegevoegde waarde hebben: ze moeten de klant overtuigen om het artikel te kopen omdat het bij voorbeeld gemaakt is van een bijzondere stof of met een speciale techniek. De teksten zijn opgebouwd uit twee delen. Een deel dat de sfeer schept en bestaat uit 2 tot 3 zinnen. En een opsomming van de technische aspecten. De copywriter bedenkt goede combinaties die klanten inspireren wat de mogelijkheden van het item zijn. Uit den boze is lucht verkopen: het intro mag weliswaar enigszins lyrisch zijn, maar de tekst dient concreet te zijn zodat het product bijna tastbaar wordt voor de klant. Gezocht wordt een copywriter met aantoonbare ervaring in het opstellen van webteksten, bij voorkeur in de mode. Kennis van stoffen, (weef- en brei-) technieken en trends is een must. Heldere en concrete schrijfstijl waarbij de KPI's goed worden overgebracht. Hij of zij weet trends te benoemen, geeft advies over combinaties en hoe het item te dragen. Geboden wordt een klus voor een bekend modemerk. Als de samenwerking bevalt, kunnen meer opdrachten volgen.

allround communicatiemedewerker vacature allround communicatiemedewerker

utrecht

Namens een stichting ter bevordering van de sociale veiligheid op scholen zoekt Redactie & Co een ervaren allround communicatiemedewerker die ook in staat is collega's en management te adviseren. De allround communicatiemedewerker is tekstueel sterk, zowel online als offline. Hij/zij schrijft en redigeert stukken en artikelen en informeert collega’s van de stichting proactief. Ontwikkelt en realiseert het publiciteitsmateriaal voor de stichting en is vraagbaak voor collega’s op het gebied van communicatie (offline en online). De communicatiemedewerker wordt ook medeverantwoordelijk voor de (vernieuwing van de) invulling van social media-kanalen Gezocht wordt een communicatiemedewerker bij voorkeur met ervaring binnen het onderwijs en/of de overheid. Hij of zij heeft voldoende ervaring om collega's en management adviseren over het opzetten van campagnes en de inzet en invulling van communicatiemiddelen. Opleiding hbo journalistiek of communicatie. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Thuis in cms-systemen. De ideale kandidaat is ondernemend ingesteld en ziet 'commerciële' kansen. En pakt deze. Weet collega's te enthousiasmeren en mee te krijgen Geboden wordt een parttime baan (32 uur per week, donderdag of vrijdag vrij in overleg). Starten per direct in een team met vier webredacteuren en twee pr-medewerkers. In eerste instantie op basis van een uitzendcontract tot eind 2017. Daarna mogelijk vaste baan. Salaris conform cao. Afhankelijk van leeftijd en ervaring schaal 7 tot 9.