Werkwijze

Al onze bedrijfsonderdelen worden gedreven door mensen die zélf uit het vak komen waarin zij namens onze opdrachtgevers bemiddelen.


Deze specialisatie stelt ons in staat helder en open te communiceren met u als opdrachtgever, zodat we snel tot de kern van de zaak komen. We weten wat een functie inhoudt, omdat we zelf uit de praktijk komen.

Laagdrempelig
Aan kandidaatzijde hebben we gekozen voor een zeer laagdrempelige aanpak. We doen er alles aan om kandidaten te bereiken, te binden en geïnteresseerd te houden. Eenvoudige inschrijfprocedures, veel persoonlijk contact en innovatieve (online) marketing.

Onze manier van werken heeft geleid tot brede en diepe kandidaatbestanden en een hechte kring van klanten. Bij sommige bedrijfsonderdelen bereiken we aantoonbaar meer dan 80 procent van de professionals.

Uit ons jaarlijkse onderzoek naar de tevredenheid van klanten blijkt de werkwijze zeer gewaardeerd te worden: de specialisatie, in combinatie met de heldere communicatie onderscheidt ons duidelijk van de meer algemene bureaus.